Tentoonstellingen & projecten


2015
Tentoonstellingen Deelname groepstentoonstelling "FREEDOM OF SPEECH" in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
2013
Tentoonstellingen “NATUURTALENT”. Leden van acht Turnhoutse beeldende kunstenverenigingen, waaronder CREATIVE FACTORY, exposeren in het cultuurhuis de Warande te Turnhout (B)
“UIT HET LABO VAN DAEDALUS”. Nieuw keramisch en beeldend werk van Cyriel Van den Heuvel in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
“KEMP-ART 2013”. Kunstenaars verbonden aan de Creative Factory stellen hun ateliers open en tonen recent werk in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
2012
Tentoonstellingen “OPEN MONUMENTENDAG 2012”, groepstentoonstelling met kunstenaars van de Creative Factory naar aanleiding van OPEN MONUMENTENDAG 2012 met als thema MUZIEK, WOORD EN BEELD in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
2011
Tentoonstellingen “MULTIPLES”, groepstentoonstelling rond themareeksen, grafiek en serieobjecten in de hedendaagse kunst in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
“CYRIEL VAN DEN HEUVEL”, tentoonstelling van schilderijen en keramisch werk in het gemeentelijk cultureel centrum te Beerse (B)
Project “MULTIPLEBOX”
2010
Tentoonstellingen “GOESTING IN KUNST” een groepstentoonstelling met kunstenaars werkzaam in het atelier Creative Factory in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
2009
Tentoonstellingen "CERAMISCH SCULPTUREN", De Kunsthoek, Mol (B)
“EEN HART VOOR KUNST” een groepstentoonstelling met kunstenaars werkzaam in het atelier Creative Factory in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
2008
Tentoonstellingen "RITMISCHE STRUCTUREN" keramische installaties en schilderijen in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
2005
Projecten “BERICHTEN UIT DE SAMENLEVING”, samenstelling van een kroniek. Een tentoonstelling en catalogus over het werk van Rik Hens, naar aanleiding van zijn overlijden, het resultaat van het archiveren van zijn werk.
2004
Tentoonstellingen “K.U.R.K.”, Kunstenaars Uit de Regio Kempen, een groepstentoonstelling in de Warande, Turnhout (B)

“BLUE GLAZED VASES”, schilderijen, installaties en keramische sculpturen in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
2003
Tentoonstellingen “BOLSJOA RIBA - ODE AAN DE KOERSK” een duotentoonstelling met Rik Hens in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
2000
Tentoonstellingen “DE BEWONERS VAN HET HUIS” een groepstentoonstelling in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
1997
Tentoonstellingen “COMBINATIES – ASSOCIATIES”, houtskooltekeningen in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
1996
Tentoonstellingen “OP WARE GROOTTE” een groepstentoonstelling met keramische sculpturen in de Warande, Turnhout (B)

“BELGIE – NEDERLAND” een groepstentoonstelling met keramische sculpturen in Galerie Bremmer, Tilburg (NL)
1995
Tentoonstellingen “CREATIVE FACTORY IN DE CULTURELE ACCOMMODATIE LEOPOLDSBURG” een groepstentoonstelling met het keramisch sculptuur “HET TROJAANSE PAARD” in het Cultureel Centrum, Leopoldsburg (B)

“DE B – RUIMTE” een groepstentoonstelling met keramische sculpturen in de Warande, Turnhout (B)

“CREATIVE FACTORY VOOR VINATORI” een benefiettentoonstelling in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
1993
Tentoonstellingen “DE CREATIVE FACTORY” een groepstentoonstelling in Galerie Siematic, Ravels (B)

“KUNSTENAARS VAN HET ATELIER” een groepstentoonstelling in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)
1992
Tentoonstellingen Groepstentoonstelling met keramische sculpturen in Galerie Creative Factory, Turnhout (B))

Groepstentoonstelling in de Cera Bank, Poppel (B)
1991
Performance “ARCHEOLOGISCHE CONSTRUCTIES 2° STAAT” in het atelier Creative Factory, Turnhout (B)
1988
Tentoonstellingen “KUNST – KUNSTENAARS – KUNST MAKEN” een groepstentoonstelling in Galerie Creative Factory, Turnhout (B))

Performance

“MICHELANGELO” een performance met Marc Vandendriessche en Jean-Paul Govaerts ter gelegenheid van de opening Kunst in Huis Uitleendienst in de Stedelijke Bibliotheek Antwerpen, Antwerpen (B)
1987
Tentoonstellingen “OPENING GALERIE CREATIVE FACTORY” een groepstentoonstelling met werken van de actieve kunstenaars uit het atelier in Galerie Creative Factory, Turnhout (B)

“DE WARANDE BINNENSTEBUITEN” een groepstentoonstelling ter gelegenheid van “15 jaar Warande” in de Warande, Turnhout (B)

Performance

“DE WARANDE BINNENSTEBUITEN” een performance met Marc Vandendriessche en Jean-Paul Govaerts ter gelegenheid van “15 jaar Warande” in de Warande, Turnhout (B)
1986
Tentoonstellingen “OPENING ATELIER CREATIVE FACTORY” groepstentoonstelling “17 x Kunst in de Kempen” in het atelier, Turnhout (B)

Participatie

“4° STUDIEDAG VOOR PLASTISCHE KUNSTENAARS” i.s.m. Amarant vzw, Gent (B)
1985
Participatie ”KRONIEK VAN EEN VREEMDE ONTMOETING” een filmproject van Max Selen.

Uitgave

Samenstelling en uitgave van de brochure: “MONUMENT VAN HET EGOCENTRISCH VERVAL” een ontwerp van een project i.s.m. Marc Vandendriessche en Jean-Paul Govaerts.
1984
Tentoonstellingen “AVANT GARDE NU” een groepstentoonstelling in de Warande, Turnhout (B)

Participatie

“ANTWERPSE THEATERPROMENADE” met de performance “Het fotoalbum deel 1”, Antwerpen (B)

“THE DINING ROOM” een filmproject van Marc Vandendriessche.
1983
Projecten “HET FOTOALBUM DEEL 1” een project i.s.m. Marc Vandendriessche en Jean-Paul Govaerts met video, diaprojectie, film, pamfletten, fotomontages en performance in de Warande, Turnhout (B)

“COMBAT POUR LA VIE” een creatieve bewerking, met eigen filmopnames, van een bestaande 16 mm film rond de preventie van TBC.
1982
Tentoonstellingen “JONG TALENT 18” een groepstentoonstelling in het Provinciaal Centrum Arenberg, Antwerpen (B)

Groepstentoonstelling in het Cultureel Centrum De Luchtbal, Berchem (B)
1981
Participatie “FRIETEN BAKKEN” een internationaal rondreizende tentoonstelling rond artistieke interpretaties van het begrip “FRIET” i.s.m. de Stichting voor Kunstpromotie vzw, Antwerpen (B)
1980
Tentoonstellingen “HET MEDISCH MANIFEST” met installaties, keramische sculpturen, schilderijen, grafiek en mixed media in de Warande, Turnhout (B)
1978
Tentoonstellingen “125 JAAR RIJKSONDERWIJS” een groepstentoonstelling met keramische sculpturen in de Warande, Turnhout (B)